Corona-proof vergaderen
in Almelo

(In de tijd van corona vergaderen in Almelo?- geen mooie zin) Kom naar de Java Toren. Goede vergaderlocatie, prima huurprijs en uitstekende faciliteiten. (Ook op 1,5 meter! – geen mooie zin)

In deze tijd van 1,5 meter afstand is vergaderen ineens anders geworden. Er moet ruimte genoeg zijn om veilig te kunnen overleggen. Maar waar kunt u dat? In de Java Toren in (hartje – het centum van?) Almelo kunt u corona-proof vergaderen. Wij hebben ruimte genoeg op een inspirerende en goed bereikbare locatie. Kies uit onze (twee – drie!)  vergaderruimtes.

Daarom komt u naar de Java Toren:

  • null
    150 meter van Station Almelo
  • null
    op loopafstand van het centrum
  • null
    24/7 toegang voor kantoorhouders

(Twee – drie!) zalen om te
vergaderen op 1,5 meter

We hebben (twee – drie!) functionele vergaderruimtes voor u om uit te kiezen: (Indië en Java – Jakarta, Java en Indië). De uitstraling en grootte van deze (twee – drie) zalen verschilt. (Zonder rekening te houden met corona kunt u hier vergaderen met maximaal 8 en 16 personen.- capaticiteit tot 30 personen met inachtneming van alle afstandsregels!) Nu we op 1,5 meter afstand vergaderen kunnen er uiteraard minder mensen in de ruimte zijn. Wij denken graag met u mee op dit gebied en hebben de ruimtes voorzien van internet, LCD-scherm, flip-over en kantoorbenodigdheden. Onze in-house (traiteur – cateraar) verzorgt tot in de puntjes de catering voor u.

KIJK WELKE VERGADERRUIMTE U NOG KUNT HUREN

Via onderstaande button kunt u precies zien hoe u ondanks corona kunt vergaderen in Almelo. U kunt de zalen direct online reserveren.

Vergaderruimte Indië

Op de eerste verdieping vindt u onze Indië-vergaderlocatie. Zonder coronamaatregelen is deze geschikt voor maximaal 8 personen. De zaal is voorzien van alle gemakken.

De prijs per dagdeel is € 80,- exclusief btw. Huurders van kantoorruimte betalen een gereduceerd tarief.

Vergaderruimte Java

Eveneens op de eerste verdieping vindt u onze Java-vergaderruimte. Hier kunt u buiten coronatijd met maximaal 16 personen vergaderen. U kunt het meubilair flexibel opstellen, zo kunt u kiezen voor een college-opstelling of een vergaderopstelling.

De prijs per dagdeel is € 135,- exclusief btw. Huurders van kantoorruimte betalen een gereduceerd bedrag.

Vergaderen met allure

De vernieuwde lobby zal u al positief verrassen, maar dat geldt voor de hele Java Toren. Ervaar zelf hoe sfeervol en stijlvol deze locatie is. Hier kunt u ondanks corona vergaderen in Almelo met internationale allure. Geniet van de geweldige koffiebar en voel u welkom geheten door onze representatieve receptionistes.

Vragen over 1,5 meter vergaderen in Almelo?

Neem gerust contact met ons op. We plannen graag een afspraak in voor bezichtiging of uitleg over alle mogelijkheden om corona-proof te vergaderen. Vrijblijvend even binnenlopen voor een goede kop koffie en een eerste indruk kan altijd!

MEER WETEN? BEL 0546 204 000

Java Toren Almelo