FACILITEITEN
BINNEN DE JAVATOREN

Faciliteiten

Een breed aanbod aan faciliteiten voor een prettige werkomgeving

Binnen de Javatoren hebben wij een breed aanbod aan faciliteiten waar u als ondernemer goed gebruik van kunt maken.

Zo bieden wij o.a. een receptiedienst aan, post,- en telefoondiensten of een stabiel snel wifi netwerk.

Hieronder een lijst met de gemakken die wij u bieden binnen de Javatoren.

Toegankelijk
Flexibel
Professioneel
Huren per dagdeel

24/7 TOEGANG, 7 DAGEN PER WEEK

Bij ons heeft u 24/7 toegang tot uw werkplek en de mogelijkheid om te gaan en staat waar nodig is, om zo samen met u de perfecte business mogelijkheden te bieden.

RECEPTIONISTE
SERVICE

U wilt goed voor de dag komen voor uw medewerkers, leveranciers of klanten. Onze receptioniste service staat voor u klaar voor een perfecte ontvangst van uw gasten.

RUIME PARKEERMOGELIJKHEDEN

De Java Toren biedt ruime parkeermogelijkheden op en rond het terrein zelf, zodat u, uw auto en uw business nooit te ver van elkaar gescheiden zijn.

POST EN
TELEFOONDIENST

Altijd bereikbaar. Onze gemotiveerde receptionistes zorgen ervoor dat de binnenkomende telefoontjes naar wens worden afgehandeld. Natuurlijk zorgen zij er ook voor dat de voor u bestemde post op de juiste plek terecht komt.

GOED UITGERUSTE VERGADERZALEN

Vergaderen in een inspirerende omgeving? Onze functionele vergaderruimtes ‘Indië’ en ‘Java’ hebben elk een eigen uitstraling en zijn geschikt voor maximaal 16 personen.

STERK
WIFI-NETWERK

Een sterk en stabiel wifi-netwerk: wie kan er nog zonder. Niemand. Binnen de Java Toren heeft u de beschikking over een uitstekende wifi verbinding. Vraag bij onze receptie naar de toegangscodes.

IN-HOUSE TRAITEUR & CATERING

Bij onze in-house traiteur kunt u dagelijks terecht voor ontbijt, lunch en borrel. De aard van de keuken is zeer breed met een Bourgondische basis.

UITSTEKENDE BEREIKBAARHEID

De Java Toren is uitstekend bereikbaar met de auto maar ook indien u of uw medewerkers reizen met het openbaar vervoer. Het bus- en treinstation zijn namelijk op loopafstand van maximaal 5 minuten bereikbaar.

Wanneer mogen we u verwelkomen?

Vragen over de kantoor- of vergadermogelijkheden in de Java Toren? Bel ons. We plannen graag een afspraak in voor bezichtiging of uitleg over alle mogelijkheden.
Vrijblijvend even binnenlopen voor een goede kop koffie en een eerste indruk kan altijd!

MEER WETEN? BEL 0546 204 000

Java Toren Almelo