Corona-proof werken
in Almelo

(De beste flexplek in Almelo is de Java Toren.- geen mooie zin) Goede locatie, prima huurprijs, uitstekende faciliteiten en 24/7 toegang. Corona-proof werken is (de?) standaard!

Bent u op zoek naar een ruim kantoor, zodat u met meerdere collega’s op 1,5 meter afstand kunt werken? Of wilt u een flexplek om corona-proof te werken? In Almelo kunt u voor beide terecht in de Java Toren. Uitstekend bereikbaar, want u vindt ons in (hartje – volgens mij zitten we niet in hartje centrum?) centrum. Een goede locatie, een prima huurprijs, uitstekende faciliteiten en 24/7 toegang. Ervaar zelf hoe wij corona-proof werken in Almelo mogelijk maken!

Ervaar zelf deze voordelen van de Java Toren:

 • null
  volop ruimte voor corona-proof werken
 • null
  eigen parkeerplaatsen
 • null
  150 meter van Station Almelo
 • null
  op loopafstand van het centrum
 • null
  24/7 toegang voor kantoorhouders

Hier wilt u
toch ook werken?

Comfortabel en stijlvol, dat is een goede samenvatting van de Java Toren. Voor elke sector bieden we hier kantoorruimte en flexplekken aan. En er is ruimte genoeg om 1,5 meter afstand te houden, dus corona-proof werken is hier (de?) standaard. De receptionistes heten u hartelijk welkom tijdens kantooruren, (maar ook daarbuiten bent u in overleg welkom om hier te komen werken. – klopt niet) Ontmoet andere inspirerende mensen in de koffiebar en krijg energie van deze fijne werkomgeving.

Wilt u gebruik maken van de flexplekken bij de Java Toren?

Wij vertellen u graag welke locaties er nog beschikbaar zijn op de 13 verdiepingen van ons gebouw. Kies op welke dagen u gebruik wil maken van de flexplek.

  Laat ons vrijblijvend weten op welke dagen u gebruik zou willen maken van de flexplek
  MaDiWoDoVrZaZo

  Informeer welke corona-proof werkplek u kunt huren

  Wij vertellen u graag welke locaties er nog beschikbaar zijn op de 13 verdiepingen van ons gebouw. Neem gerust contact met ons op. We plannen graag een afspraak in voor bezichtiging of uitleg over alle mogelijkheden om corona-proof te werken in Almelo. Vrijblijvend even binnenlopen voor een goede kop koffie en een eerste indruk kan altijd! (Zo flexibel zijn we ook wel weer. – geen mooie zin)

  MEER WETEN? BEL 0546 204 000

  Java Toren Almelo