Flexplek in
Almelo nodig?

(De beste flexplek in Almelo is de Java Toren.-geen mooie zin) Goede locatie, prima huurprijs, uitstekende faciliteiten en 24/7 toegang. Hier kunt u optimaal flexwerken!

Een vast kantoor is tegenwoordig een luxe, maar lang niet voor elke professional een must. Daarom heeft de Java Toren voor iedereen die dat wil een ideale flexplek in Almelo. Op maat gemaakt voor iedere toepassing. Wat u ook wilt doen op uw flexplek, wij zorgen voor een goede locatie, een prima huurprijs, uitstekende faciliteiten en 24/7 toegang. Ervaar zelf hoe u optimaal kunt flexwerken in Almelo!

Enkele voordelen van de Java Toren:

 • null
  volop plek om te flexwerken
 • null
  eigen parkeerplaatsen
 • null
  150 meter van Station Almelo
 • null
  op loopafstand van het centrum
 • null
  24/7 toegang voor kantoorhouders

De Java Toren:
een inspirerende
werkomgeving

Waar vindt u een plek waar u zo comfortabel kunt flexwerken in Almelo als de Java Toren? Hier is het perfect voor elke beroepsgroep, voor zover die kan flexwerken natuurlijk. De receptionistes heten u hartelijk welkom tijdens kantooruren, maar ook daarbuiten bent u in overleg welkom om hier te komen werken. Alle flexwerkplekken zijn op maat gemaakt voor optimaal werken in diverse sectoren. Samen met andere inspirerende mensen om u heen werkt u in een perfecte omgeving.

Informeer welke
flexplek u kunt huren

Wij vertellen u graag welke locaties er nog beschikbaar zijn op de 13 verdiepingen van ons gebouw. Kies op welke dagen u gebruik wil maken van de flexplek.

  Laat ons vrijblijvend weten op welke dagen u gebruik zou willen maken van de flexplek
  MaDiWoDoVrZaZo

  Flexplek met extra’s

  Loop de vernieuwde lobby van de Java Toren binnen en u ervaart direct de fijne sfeer. De geweldige koffiebar staat ter beschikking van u en uw bezoekers, onze representatieve receptionistes zijn het visitekaartje van uw onderneming. Hier werkt u flexibel met internationale allure!

  Vragen over flexwerken in Almelo?

  Neem gerust contact met ons op. We plannen graag een afspraak in voor bezichtiging of uitleg over alle mogelijkheden om een flexplek te huren. Vrijblijvend even binnenlopen voor een goede kop koffie en een eerste indruk kan altijd! We zijn immers net zo flexibel als u.

  MEER WETEN? BEL 0546 204 000

  Java Toren Almelo