Kantoor huren
in Almelo

De beste kantoorruimte in Almelo is de Java Toren. Goede locatie, prima huurprijs, uitstekende faciliteiten en 24/7 toegang. Ervaar zelf alle voordelen!

Vrijwel iedere ondernemer die kantoorruimte in Almelo zoekt, heeft vergelijkbare wensen: een goede locatie, een prima huurprijs, uitstekende faciliteiten en 24/7 toegang. Maar er is maar één plek waar u het beste uit bent: in de Java Toren in hartje Almelo. Een kantoor huren op deze inspirerende plek is dan ook zeker een goed idee!

Enkele voordelen van de Java Toren:

 • null
  14 bouwlagen
 • null
  eigen parkeerplaatsen
 • null
  150 meter van Station Almelo
 • null
  op loopafstand van het centrum
 • null
  24/7 toegang voor kantoorhouders

Welkom in de
Java Toren

De opening van onze imposante kantoortoren vond plaats in 2007, maar sindsdien hebben we zeker niet stilgezeten. Het gebouw heeft onlangs nog een complete transformatie ondergaan. De ruime nieuwe entree aan de kadezijde en de receptiebalie zijn perfecte aanwinsten voor het pand. Als u met uw bedrijf kantoorruimte zoekt in Almelo, dan wilt u de basis toch wel mooi en klantgericht ingedeeld hebben, nietwaar?

Wilt u een unit of
en kantoorruimte
huren in Almelo?

U kunt in de Java Toren kiezen uit losse units of grotere kantoorruimtes. Het verschil leggen we u graag uit.

 • Units zijn er al vanaf 20 m2. Hier kunt u met maximaal drie personen in werken. Indien gewenst kunt u de kantoorunits gemeubileerd huren.
 • Kantoorruimtes zijn te huur vanaf circa 125 m2. U betaalt dan alleen voor de effectieve kantoormeters die u afneemt. Een vergaderzaal huurt u tegen uurtarief. Dit scheelt u aanzienlijk in de huisvestingskosten.

Kijk welke kantoren u nog kunt huren

Via onderstaande button kunt u precies zien welke units en kantoren nog beschikbaar zijn op de 13 verdiepingen van ons gebouw.

Kantooromgeving met internationale allure

Door de vernieuwde lobby beschikt de Java Toren nu over een nóg betere sfeer. U wilt een kantoor in Almelo met internationale allure: hier heeft u het gevonden. De geweldige koffiebar staat ter beschikking van u en uw bezoekers, onze representatieve receptionistes zijn het visitekaartje van uw onderneming.

Vragen over de mooiste kantoorruimte in Almelo?

Neem gerust contact met ons op. We plannen graag een afspraak in voor bezichtiging of uitleg over alle mogelijkheden om een kantoor te huren. Vrijblijvend even binnenlopen voor een goede kop koffie en een eerste indruk kan altijd!

MEER WETEN? BEL 0546 204 000

Java Toren Almelo