Vergaderruimte
in Almelo

De beste vergaderruimte in Almelo is de Java Toren. Goede vergaderlocatie, prima huurprijs en uitstekende faciliteiten. Ervaar zelf alle voordelen!

Zoekt u een vergaderlocatie in Almelo die goed bereikbaar is en uitstekende faciliteiten heeft? Kom dan naar de Java Toren in hartje Almelo. Op deze inspirerende plek vindt u zonder twijfel de vergaderruimte die helemaal bij u past.

Enkele voordelen van de Java Toren:

  • null
    150 meter van Station Almelo
  • null
    op loopafstand van het centrum
  • null
    eigen parkeerplaatsen

Een inspirerende
locatie om te
vergaderen

Maak uw keuze uit onze functionele vergaderruimtes Indië en Java. Beide hebben hun eigen uitstraling en u kunt in de vergaderlocaties terecht met maximaal 8 en 16 personen. Uiteraard zijn de ruimtes voorzien van internet, LCD-scherm, flip-over en kantoorbenodigdheden. Heeft u speciale wensen of wilt u eten en drinken erbij boeken? Onze in-house traiteur verzorgt tot in de puntjes de catering voor u.

KIJK WELKE VERGADERRUIMTE U NOG KUNT HUREN

Via onderstaande button kunt u precies zien welke vergaderlocaties we hebben. U kunt ze direct online reserveren.

Vergaderruimte Indië

Op de eerste verdieping vindt u onze Indië-vergaderlocatie. Deze is geschikt voor maximaal 8 personen en is voorzien van alle gemakken.

De prijs per dagdeel is €80,- exclusief btw. Huurders van kantoorruimte betalen een gereduceerd tarief.

Vergaderruimte Java

Eveneens op de eerste verdieping vindt u onze Java-vergaderruimte. Hier kunt u met maximaal 16 personen vergaderen. U kunt het meubilair flexibel opstellen, zo kunt u kiezen voor een college-opstelling of een vergaderopstelling.

De prijs per dagdeel is € 135,- exclusief btw. Huurders van kantoorruimte betalen een gereduceerd.

Stijlvol vergaderen

Niet alleen de vernieuwde lobby zorgt ervoor dat de Java Toren sfeervol en stijlvol is. Deze vergaderlocatie in Almelo heeft op elk gebied internationale allure. Van de geweldige koffiebar tot aan onze representatieve receptionistes. We verwelkomen u graag binnenkort.

Vragen over de mooiste vergaderruimte in Almelo?

Neem gerust contact met ons op. We plannen graag een afspraak in voor bezichtiging of uitleg over alle mogelijkheden om een vergaderlocatie te huren. Vrijblijvend even binnenlopen voor een goede kop koffie en een eerste indruk kan altijd!

MEER WETEN? BEL 0546 204 000

Java Toren Almelo